Assistenter

Som personlig assistent har du ett varierande yrke. Du är ansiktet utåt och ska klara av många olika situationer. 

Vi arbetar utifrån principen om alla människors lika värde och rätt till ett respektfullt och positivt bemötande. Vi strävar alltid efter att skräddarsy våra assistenters arbetstider i samverkan med brukarens behov.

Jobba hos oss på Handen Assistans

Passar du som personlig assistent

Är du flexibel och lyhörd med en förmåga att se varje individs förutsättningar och möjligheter? Då passar du som personlig assistent!

Arbetet som assistent går ut på att skapa förutsättningar för brukaren att leva sitt liv så självständigt som möjligt och göra de saker som hen skulle gjort utan sin funktionsnedsättning. Utbildning såsom undersköterska, studier på omvårdnadslinjen eller annan vårdutbildning är meriterande. Bil och körkort är av stor vikt. Men framförallt! Du ska vara en lagspelare som vill ta ansvar och vill arbeta framåt! Personkemi är A&O.

Johanna är LSS-ansvarig

Kan jag välja vem jag vill vara assistent åt?

Ja det kan du absolut!

När vi rekryterar en personlig assistent så ser vi förstås till att både brukare och assistent har träffats och är nöjda med det tänkta samarbetet.
Hos oss arbetar både anhöriga och utomstående som assistenter.
Tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi dig.

Kaffepaus på Handen assistans

Vill du ingå i vårt lag?

Alla tjänster som finns lediga hos oss ser du genom att klicka på knappen nedan. Efter vi tagit emot din ansökan tar vi kontakt med dig, för att eventuellt boka en personlig intervju.
Det är viktigt att personen som söker assistent och du som assistent passar tillsammans.

Vi blir väldigt glada om du som söker arbete tittar in till oss på kontoret och pratar lite med någon av våra arbetsledare.
Du är varmt välkommen!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial